Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

IKEA

HET INTERVIEW ALS BASIS VOOR EEN VOICE-OVER

Apple producten worden altijd geïntroduceerd door hoofdontwerper Jonny Ive zelf. De man die zijn hele ziel en zaligheid in dit product heeft zitten verteld ZELF wat hij heeft gemaakt. Dat is een prachtige manier om het product te verkopen, omdat het geloofwaardig is. Het is authentiek. Ive bedenkt zelf wat hij gaat zeggen en schrijft mee aan de storyline.

In onze Ikea film hebben we ook een hoofdontwerper in de basis van de film en ik wil hem - net als Jonny Ive - mee laten denken over de voice-over, zodat hij hem geloofwaardig kan uitspreken. Zo echt mogelijk.

Audio en montage

In deze McDonalds commercial zit een lekkere wisseling van tempo. Van wat langzamere montages naar snelle ritmes. Ik wil dit ook in de keukens doen. Bijvoorbeeld drie keukenlades die snel sluiten.

Ook de geluidseffecten vind ik goed: Ze benadrukken de details in de film, zoals een beker cola die volgegoten wordt of het zakje rond een hamburger.

Ik wil met eenzelfde gevoel voor detail met het geluid van onze keukens omgaan.


DEZE MOMENTEN BEDOEL IK


Voorbeelden van draaistijl in het lab

Deze advertentie van Apple is in vergelijking tot onze Ikea film veel te perfect. Toch wil ik de perfectie die je bij deze film voelt terug laten komen in onze film. Door op details van het maakproces in te zoomen en de kleine bijzonderheden heel gefocust in beeld te brengen.

Ik heb hem ingekort, by the way.


VOORBEELD DOCUMENTAIR CAMERAWERK voor in de keukens

Dit is een voorbeeld van hoe ik het camerawerk in de keukens wil doen. Licht chaotisch, maar de camera richt zich altijd sterk op een onderwerp. Zoals hier bijvoorbeeld het achterhoofd van de ping pong speler. Dit filmpje komt uit een korte documentaire van mijn DOP Gregg Telussa.


Voorbeeld van draaistijl in De Zweedse natuur

De Zweedse natuur zou op een indrukwekkende manier in beeld gebracht kunnen worden zoals in deze commercial voor Volco. Dit is natuurlijk enorm dramatisch en past niet helemaal bij onze context. Maar de meeslepende sfeer vind ik mooi. 

Werk van D.O.P. Gregg Telussa